банер за вести

Дали знаете за Кордицепс?

Екстракт од печурка Cordyceps sinensis

 

 

Чистота и квалитет

Услуги

Како B-end независна станица во индустријата за здрава храна, обезбедуваме висок квалитетекстракт од кордицепс печурка производи за помош на возрасни и деца на кои им требадодатоци во исхраната.Нашите производи се специјално дизајнирани за клиенти од средна и висока класа.Ние обезбедувамеOEM/ODM услуги и може да изгради сопствени брендови на клиентите.

Cordyceps sinensis, исто така познат на кинески како „Cordyceps sinensis“, е вековна традиционална кинеска медицина која се користи за подобрување на здравјето, зголемување на енергијата и зајакнување на имунолошкиот систем. Во последниве години, тој се здоби со популарност во Европа и Америка како лек додаток на суперхрана“.

Кордицепс (2)

Основни параметри:

Роден во Кина,Кордицепс синенсисе печурка која расте на ларвите на инсектите, главно во областите на висока надморска височина на висорамнината Кингхаи-Тибет.Има аединственаформа и единствена арома и вкус.Главните активни состојки наКордицепс печуркасе кордицепин, полисахариди и аденозин.

Предности на производството:

Кина е најголемиот светски производител на Кордицепс.Наединственаеколошки услови на висорамнината Кингхаи-Тибет, како што се голема надморска височина, низок кислород и екстремни температурни флуктуации,обезбедиидеални услови за раст на Cordyceps sinensis.Произведено во КинаКордицепс се одгледува со користење на сопствени методи на одгледување за да се обезбеди чистота и квалитет на производот.

Кордицепс (1)

Цел и функционална вредност:

Кордицепсот роден во Кина има широк спектар на намени ифункционалнипредности.Се смета дека ја зголемува енергијата,поттикимунолошка функција,подобриреспираторната функција ипромовираатздрава функција на црниот дроб и бубрезите.Се користи и за лекување на замор, слабост и респираторни заболувања.Во традиционалната кинеска медицина често се користи како тоник за зајакнување на белите дробови и бубрезите.

Објаснување на сомнежите на купувачот:

Вообичаена грижа кај некои купувачи е дали кордицепсот е етички набавен.Сепак,Само добро здравјеосигурете се дека нивниот Кордицепс е етички и одржлив извор и одгледуван без да ѝ наштети на животната средина.

Процес на сервисирање:

Само добро здравјеобезбеди сигурна и ефикасна услуга за нашите купувачи.Ќе работиме тесно со купувачите за да ги разбереме нивните потреби и да обезбедимеприлагоденирешенија засновани на нивните специфични барања.Услуга пред продажбавклучуваобезбедување детални информации за производот и одговарање на какви било прашања што може да ги имаат купувачите.Ние обезбедуваме деталноинформација за продуктотда се осигура дека купувачите се добро информирани и имаат јасно разбирање за производот.Дополнително, нашите добавувачи обезбедуваат постојана услуга за клиентите на нивните купувачиобезбединивното задоволство.

Во однос на конкурентните цени, Cordyceps sinensis произведен во Кина е со добар квалитет и ефтин.Тоа е затоа што Кина е најголемиот производител на кордицепс во светот и може да обезбеди исплатливо решение за купувачите кои бараат квалитетен додаток.Дополнително,Само добро здравјепонуди на купувачите конкурентни цени и опции за прилагодување за да одговараат на нивните специфични потреби и буџети.

Генерално, Кордицепс произведен во Кина е одличен и достапен здравствен додаток со многу потенцијални здравствени придобивки.Имаме разновидни здравствени производи Кордицепс:Кордицепс капсули, Кордицепс гуми, Кордицепс во прав, итн, како и конкурентни цени, што ги прави атрактивен избор за европските и американските b-end клиенти и купувачи.


Време на објавување: мај-25-2023 година

Испратете ни ја вашата порака: